Een gezonde mond begint met gezond tandvlees
Verschillende fases van tandvleesaandoening parodontitis.
Tandvleesgezondheid: De Basis van Een Gezonde Mond

Tandvlees is de sleutel tot mondgezondheid. Het kan echter kwetsbaar zijn en ontstoken raken door achtergebleven plak en tandsteen. Parodontitis, een chronische aandoening die het tandvlees en bot aantast, gaat vaak onopgemerkt. Symptomen zoals bloedend tandvlees, slechte adem, of zelfs loszittende tanden kunnen wijzen op tandvleesproblemen.

Ons gespecialiseerde team van mondhygiënisten staat klaar om uw tandvleesgezondheid aan te pakken. Door middel van een op maat gemaakt behandelplan herstellen we uw mondgezondheid en voorkomen we verdere complicaties.

Gratis Tandvleescheck

Ontdek de gezondheid van uw tandvlees met onze gratis tandvleescheck! Tijdens deze afspraak meten en beoordelen we uw tandvleesconditie aan de hand van de PPS-score. Maak gebruik van deze mogelijkheid en boek uw gratis consult via ons online boeksysteem.

Behandeling van Tandvleesproblemen

Parodontitis, als tandvleesontsteking langer aanhoudt, kan leiden tot botafname. Onze behandeling richt zich op het verwijderen van tandsteen en tandplak, essentieel voor herstel. Met de PPS-score kunnen we de ernst van de aandoening beoordelen en een passend behandelplan opstellen.

PPS-score: Een Indicator voor Tandvleesgezondheid

Met behulp van de PPS-score beoordelen we de conditie van uw tandvlees. Hoe lager het cijfer, hoe makkelijker de behandeling, maar ook hoe lager de kosten. Laat daarom uw PPS-score meten en kies voor behandeling door een gespecialiseerde mondhygiënist.

Gratis Tandvleescheck: Ontdek de Staat van Uw Mondgezondheid

Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis tandvleescheck en ontdek hoe gezond uw tandvlees is. Samen werken we aan een stralende mondgezondheid!