Ervaring met Behandeling van Kinderen: Bij Ons in Goede Handen

Ons toegewijde team heeft ruime ervaring met het behandelen van kinderen. We moedigen ze aan om al op jonge leeftijd kennis te maken met de mondhygiënist. In onze praktijk mogen ze plaatsnemen in de grote stoel en ontdekken ze de fascinerende wereld van mondverzorging.

Vriendelijke animatie tandenpoetsen met borstel voor kinderen.
Kindermondzorg: Onze Ervaring en Expertise

Naast onze algemene ervaring in mondhygiëne, hebben we ons ook gericht op het behandelen van kinderen. Een van onze collega's werkt zelfs bij een praktijk die zich specifiek richt op kinderen. Dit betekent dat we niet alleen veel ervaring hebben, maar ook voortdurend bezig zijn met het verbeteren van onze vaardigheden door middel van cursussen en trainingen.

Met een teamlid dat gespecialiseerd is met kinderen, kunnen we de beste zorg bieden die specifiek is afgestemd op de behoeften van jonge patiënten. We begrijpen de unieke uitdagingen en angsten die kinderen kunnen ervaren en weten hoe we hiermee om moeten gaan.

Vroege Preventieve Zorg

We starten de eerste controle al vanaf ongeveer drie jaar. Preventieve mondzorg staat bij ons hoog in het vaandel, en we willen problemen zo vroeg mogelijk detecteren en voorkomen.

Volledige Vergoeding tot 18 Jaar

Goed om te weten: behandelingen bij de mondhygiënist worden tot 18 jaar volledig vergoed vanuit de basisverzekering. We raden aan om gedurende deze periode elke drie tot zes maanden een bezoek te brengen aan de mondhygiënist. Een gezond gebit op jonge leeftijd legt immers de basis voor een leven lang mondgezondheid.

Gewoon Gaaf

Met ons programma "Gewoon Gaaf" streven we ernaar om elk kind een gezond gebit te geven en tandproblemen te voorkomen. Zo kunnen ze hun hele leven genieten van een stralende glimlach en aanzienlijke besparingen op tandartskosten op latere leeftijd.

Gratis Preventie van Jongs Af Aan

Bij ons staat preventie centraal, en we bieden gratis preventieve zorg aan kinderen vanaf jonge leeftijd. Zo kunnen ze spelenderwijs leren over het belang van een goede mondhygiëne.

Voor meer informatie of het plannen van een afspraak voor uw kind, neem gerust contact met ons op.