Periodieke controle


Periodieke Controle: Behoud van Mondgezondheid

Bij onze moderne mondzorgpraktijk staan periodieke controles centraal in het behoud van een gezond gebit. Hier is alles wat je moet weten over periodieke controles en de voordelen ervan:

Een blije patiƫnt tijdens de periodieke controle.
Wat Houdt een Periodieke Controle In?

Tijdens de periodieke controle wordt uw gebit grondig onderzocht en de status van uw tandvlees. Met behulp van een PPS-meting beoordelen we de gezondheid van uw tandvlees. Daarnaast nemen we uw algehele gezondheid door en controleren we op gaatjes en ontstekingen die direct of bij een vervolgafspraak behandeld moeten worden.

Wij werken samen met tandartsen in de omgeving van Den Haag, Delft, Delfgauw, Schipluiden, Rijswijk, Nootdorp, Pijnacker en Den Hoorn. Indien wij constateren dat er extra zorg nodig is voor uw mondgezondheid, verwijzen wij u door naar een van onze partners.

Voordelen van Periodieke Controles

Regelmatige tandheelkundige controles, eenmaal per half jaar, helpen u om uw gebit gezond te houden. Door minimaal twee keer per jaar te gaan, kunnen we mogelijke problemen in een vroeg stadium detecteren en behandelen. Dit helpt mondziekten te voorkomen en uw mondgezondheid te behouden op de lange termijn.

Parodontiumstatus: Een Belangrijk Onderzoek

Tijdens een mondonderzoek kan ook een parodontiumstatus worden uitgevoerd. Dit onderzoek beoordeelt de gezondheid van het steunweefsel van uw tanden en kiezen, waardoor we eventuele parodontale problemen vroegtijdig kunnen opsporen en behandelen.

Investeer in uw mondgezondheid door regelmatig periodieke controles bij te wonen. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak, neem gerust contact met ons op.