Halitose (Slechte Adem): Krijg Weer Een Frisse Adem

Heb je last van een slechte adem? Ontdek hoe je halitose effectief kunt behandelen en weer met zelfvertrouwen kunt glimlachen.

Vrouw met hand voor de mond vanwege slechte adem.
De Oorzaak van Slechte Adem

In 80% van de gevallen komt een slechte adem uit de mond, niet uit de maag. Tandvleesonsteking en tandplak op de tong zijn vaak de boosdoeners. Het maskeren van de geur met snoepjes of kauwgom is geen oplossing; laat het probleem behandelen.

Zwavelsamenstellingen op de Tong

De ruwe oppervlakte achter op de tong biedt een ideale plek voor tandplak, wat kan leiden tot de vorming van zwavelsamenstellingen. Deze verbindingen veroorzaken die typische nare mondgeur.

Tips voor een Frisse Adem
  • Poets grondig, inclusief je tong: Gebruik een tongschraper om je tong dagelijks te reinigen.
  • Professionele gebitsreiniging: Genees ontstoken tandvlees met comfortabele gebitsreiniging, ontvang persoonlijk mondverzorgingsadvies en gebruik een tongreiniger.
  • Stoppen met roken: Het stoppen met roken kan ook bijdragen aan een frisse adem.Tong reinigen met behulp van een tongschraper voor slechte adem.
Zelfverzekerd Door Het Leven

Met de juiste behandelingen en mondverzorgingsroutine kun je halitose effectief bestrijden en weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan.

Voor meer informatie of een afspraak, neem gerust contact met ons op.